05.04.2015

Tygodnik „wSieci” i miesięcznik „wSieci Historii” z wydaniami mobilnymi

Świąteczną niespodziankę sprawił czytelnikom wydawca tygodnika „wSieci” i miesięcznika „wSieci Historii”. Wydania dostępne są gratis w utworzonych właśnie kioskach w AppStore i GooglePlay. Dzięki temu czytelnicy mogą mieć dostęp do ulubionych pism on-line, bez względu na to, gdzie spędzają święta.

03.04.2015

Fratria wzmacnia Biuro Reklamy

Karol Skorupski, dotychczasowy dyrektor Biura Reklamy Grupy Allegro i GG Network dołączył od kwietnia do Grupy Medialnej Fratria. Jako dyrektor Biura Reklamy Fratrii odpowiedzialny za wszystkie tytuły zapowiada kolejne transfery.

31.03.2015

Artur Grabowski nowym szefem dystrybucji, produkcji i logistyki we Fratrii

Grupa medialna Fratria - wydawca tygodnika „wSieci”, miesięczników „Gazeta Bankowa”, „Fronda” i „wSieci Historii” oraz portalu wPolityce.pl wzmacnia dział dystrybucji, logistyki i produkcji. Fratria przygotowuje nowy popularny, wysokonakładowy tygodnik, którego start zapowiadany jest na najbliższe tygodnie.

19.03.2015

„Gazeta Bankowa” – taniej, więcej, na tabletach i nadal profesjonalnie o ekonomii

Miesięcznik „Gazeta Bankowa” (Fratria) zmienia projekt – od wydania kwietniowego (w sprzedaży od 19.03.) pismo obniża cenę, zwiększa sieć dystrybucji i objętość. Najstarszy magazyn ekonomiczny w Polsce, którego historia sięga wydawanej we Lwowie od 1921 „Gazety Bankowej” od marca dostępny jest też w wersji mobilnej w Apple Store i Google Play.