29.08.2018

To już 300 numer tygodnika Sieci!

Tysiące artykułów, setki wywiadów, przyciągające okładki! Na rynku ukazało się właśnie 300 wydanie tygodnika Sieci. Idziemy dalej, razem z Wami, naszymi Czytelnikami. Czytajcie Sieci  - największy konserwatywny tygodnik opinii w Polsce.

22.08.2018

Złote Kamery Telewizji wPolsce.pl przyznane

Podczas pierwszych urodzin telewizji wPolsce.pl przyznano - po raz pierwszy - wyjątkowe wyróżnienia – Złote Kamery Telewizji wPolsce.pl.

21.08.2018

1 rok telewizji wPolsce.pl i wyjątkowe wyróżnia z tej okazji!

Telewizja wPolsce.pl w czerwcu br. obchodziła swoje pierwsze urodziny. Pozostając w wakacyjnym nastroju, redakcja telewizyjna Grupy Medialnej Fratria zaprosiła Pracowników, Przyjaciół i Gości na świętowanie tej wyjątkowej rocznicy na Bulwarach Wiślanych w Warszawie. Impreza urodzinowa połączona będzie z uroczystym wręczeniem nagród telewizji wPolsce.pl.

27.07.2018

Telewizja wPolsce.pl w ofercie UPC!

Od 01.08.2018 roku abonenci UPC Polska będą mieli możliwość oglądania kanału publicystyczno- informacyjnego wPolsce.pl, tworzonego przez autorów i współpracowników spółki Fratria, wydającej także m.in. tygodnik Sieci i portal wPolityce.pl. To kolejna, po Cyfrowym Polsacie, duża platforma, na której kanał będzie dostępny.