21.01.2016

Uchwała nr 33/2015 Zarządu ZKDP z dnia 17 września 2015 roku

Odpis Uchwały nr 33/2015 Zarządu ZKDP z dnia 17 września 2015 roku w sprawie naruszenia przez Fratria Sp. z o.o. postanowień Statutu i Regulaminu kontroli nakładu i dystrybucji prasy zarejestrowanej w ZKDP.

15.12.2015

„wSieci” na Facebooku najbardziej interaktywnym tygodnikiem w Polsce!

W listopadowym podsumowaniu Fanpage Trends opisującym działania polskich fanpage’y na Facebooku po raz kolejny wysoko w kategorii „prasa” znalazł się profil tygodnika „wSieci”. Zarówno w kategorii najbardziej interaktywnych stron, jak i pod względem „obsługi klienta” wyprzedził wszystkie tygodniki opinii!

14.12.2015

Zmiana na stanowisku prezesa wydawnictwa Fratria

W związku z dynamicznym rozwojem i dążeniem do nieustannej poprawy osiąganych wyników, wydawnictwo Fratria sp. z o.o. ma przyjemność poinformować o zmianach w zarządzie spółki. Funkcję prezesa zarządu Fratrii obejmie były prezes Telewizji Polskiej SA, prezes spółki Apella Romuald Orzeł.

28.05.2015

Portal wPolityce.pl podwoił wyniki, w planach codzienne video i więcej kultury

Portal wPolityce.pl od wielu miesięcy utrzymuje się w czołówce najbardziej opiniotwórczych mediów w Polsce. W maju najbardziej opiniotwórczy, konserwatywny serwis w polskim internecie zyskał wielomilionowe audytorium. W ciągu miesiąca (dane za Google Analytics, 25.04-25.05.2015) informacje z wPolityce.pl docierały do ponad 4 milionów użytkowników. Portal zanotował rekordowy wynik 43,5 miliona odsłon, przy niemal 13,5 miliona odwiedzin. Wydawca zapowiada kolejne zmiany w portalu.