14.12.2015

Zmiana na stanowisku prezesa wydawnictwa Fratria

W związku z dynamicznym rozwojem i dążeniem do nieustannej poprawy osiąganych wyników, wydawnictwo Fratria sp. z o.o. ma przyjemność poinformować o zmianach w zarządzie spółki. Funkcję prezesa zarządu Fratrii obejmie były prezes Telewizji Polskiej SA, prezes spółki Apella Romuald Orzeł.

28.05.2015

Portal wPolityce.pl podwoił wyniki, w planach codzienne video i więcej kultury

Portal wPolityce.pl od wielu miesięcy utrzymuje się w czołówce najbardziej opiniotwórczych mediów w Polsce. W maju najbardziej opiniotwórczy, konserwatywny serwis w polskim internecie zyskał wielomilionowe audytorium. W ciągu miesiąca (dane za Google Analytics, 25.04-25.05.2015) informacje z wPolityce.pl docierały do ponad 4 milionów użytkowników. Portal zanotował rekordowy wynik 43,5 miliona odsłon, przy niemal 13,5 miliona odwiedzin. Wydawca zapowiada kolejne zmiany w portalu.

18.04.2015

Tygodnik „wSieci” przed „Gazetą Wyborczą”, „Polityką” i „Newsweekiem”!

W marcu 2015 fani tygodnika „wSieci” (Grupa Wydawnicza Fratria) po raz kolejny pokazali siłę na Facebooku. Profil największego konserwatywnego tygodnika opinii w Polsce zdeklasował konkurencję w kategorii prasa.

17.04.2015

Grupa Medialna Fratria zmienia siedzibę

Grupa Medialna Fratria, wydawca debiutującego w przyszłym tygodniu nowego pisma popularnego „ABC tygodnik aktualny, bezkompromisowy, ciekawy” zmienia siedzibę. W ciągu ostatnich dwóch lat uruchomiliśmy kilka nowych projektów, to naturalny rozwój firmy – mówi prezes Fratrii, Tomasz Przybek.