10.04.2015

Maciej Wośko redaktorem naczelnym nowego tygodnika Fratrii

Maciej Wośko został redaktorem naczelnym nowego tygodnika popularnego, który wkrótce zadebiutuje na rynku. Grupa Wydawnicza Fratria planuje wprowadzenie nowego tytułu jeszcze w kwietniu. Redakcja nowego pisma pracuje już nad pierwszym numerem.

07.04.2015

Bronisław Wildstein publicystą tygodnika „wSieci”

Bronisław Wildstein, jeden z najbardziej cenionych dziennikarzy, publicystów i pisarzy opozycyjnych dołączył do zespołu największego konserwatywnego tygodnika opinii w Polsce. Redakcja zapowiada, że co tydzień na łamach pisma publikowany będzie obszerny felieton publicysty. Teksty Wildsteina pojawią się też na portalu wPolityce.pl.

05.04.2015

Tygodnik „wSieci” i miesięcznik „wSieci Historii” z wydaniami mobilnymi

Świąteczną niespodziankę sprawił czytelnikom wydawca tygodnika „wSieci” i miesięcznika „wSieci Historii”. Wydania dostępne są gratis w utworzonych właśnie kioskach w AppStore i GooglePlay. Dzięki temu czytelnicy mogą mieć dostęp do ulubionych pism on-line, bez względu na to, gdzie spędzają święta.

03.04.2015

Fratria wzmacnia Biuro Reklamy

Karol Skorupski, dotychczasowy dyrektor Biura Reklamy Grupy Allegro i GG Network dołączył od kwietnia do Grupy Medialnej Fratria. Jako dyrektor Biura Reklamy Fratrii odpowiedzialny za wszystkie tytuły zapowiada kolejne transfery.