02.03.2017

Sieć Przyjaciół – dołącz do naszej społeczności!

Grupa Medialna Fratria uruchomiła na portalu wPolityce.pl łatwy dostęp do subskrypcji tygodnika „wSieci” w pakiecie z miesięcznikiem „wSieci Historii”, na wszystkich urządzeniach – komputerze, smartfonie i tablecie. Specjalnie dla członków Sieci Przyjaciół redakcja publikuje wydanie „wSieci Extra”. Do Sieci dołączyć można poprzez konto wPolityce.pl oraz pod adresem – www.siecprzyjaciol.pl .

04.11.2016

Henryk Uzdrowski w zarządzie Fratrii

Henryk Uzdrowski objął stanowisko członka zarządu Grupy Medialnej Fratria, wydawcy tygodnika “w Sieci”, miesięcznika “w Sieci Historii”, portalu wPolityce.pl, “Gazety Bankowej” i portalu wGospodarce.pl. Uzdrowski odpowiada w grupie za finanse oraz działy handlowe. Wcześniej pełnił funkcję prokurenta oraz dyrektora finansowego Fratrii.

24.06.2016

Opiniotwórcze media Fratrii liderami w rankingu IMM

Grupa Medialna Fratria jest wydawcą dwóch spośród najbardziej opiniotwórczych mediów w Polsce – wynika z raportów Instytutu Monitorowania Mediów. W maju zarówno portal wPolityce.pl, jak i tygodnik „wSieci” były najchętniej cytowanymi mediami w swoich kategoriach. „wSieci” jest też w czołówce ogólnego rankingu najbardziej opiniotwórczych mediów w Polsce, zawierającego także dzienniki i rozgłośnie radiowe.

20.06.2016

Jarosław Skorupa pokieruje reklamą we Fratrii

Jarosław Skorupa, dotychczasowy Business Development Director agencji interaktywnej 3Digits objął stanowisko Dyrektora Biura Reklamy Grupy Medialnej Fratria.